CleverLoop's geofencing toepassing betekent dat je niet handmatig je alarmsysteem voor thuis of op het werk hoeft in- of uit te schakelen, elke keer als je weggaat of terug komt. Het bespaart je moeite door de GPS informatie van je telefoon te gebruiken om te bepalen of je binnen of buiten bent. Het werkt zelfs wanneer meerdere personen jouw CleverLoop systeem gebruiken.

Je kunt geofencing in- en uitschakelen voor elke beveiligingscamera die je hebt, door naar de instellingenpagina van elke individuele camera te gaan in de CleverLoop app (het kleine tandwieltje, rechts onderin het camera beeld), vervolgens ga je naar 'Auto-Arm instellingen', waar je geofencing aan en uit kunt zetten.

Als je geofencing voor het eerst aan zet, moet je je Base Station Locatie instellen.

Gebruik de kaart om je exacte locatie te markeren en druk op 'Klaar' wanneer dit gelukt is.

Je kunt het geofencing gebied aanpassen aan je behoeftes. Het minimale gebied is 150m, dit is beperkt in verband met GPS nauwkeurigheidsfouten. De twee iconen op de knoppen geven je de mogelijkheid om te wisselen van kaart modus, en het lokaliseren van je huidige positie.

Het instellen van de geofencing is nu voltooid. De volgende stap is om de instellingen van elke camera is veranderen in de 'Auto-Arm' modus om te functioneren. Als je slechts een enkele camera geofencing wilt laten gebruiken, dan ga je naar de instellingen pagina van deze specifieke camera om de modus te veranderen naar 'Auto-Arm'.

Om alle camera's in de 'Auto-Arm' modus te laten werken, ga naar de thuispagina vand e app en druk op het ronde witte symbool, onderin de rechterhoek. Als je hier op druk gaan alle camera's in de Auto-Arm modus. Het duurt misschien 1-2 minuten om van status te veranderen. Wacht even en check of het werkt.

Let op: Het uitschakelen van uw telefoon Geofencing van het veranderen van de status uit te schakelen. Als je thuis vaak je telefoon uitschakelt, raden we je aan om geofencing te combineren met de functie Planning.

Notitie: We ondersteunen geen Geofencing bij iPod, iPad of een Android tablet.