Het duurt ongeveer 1-2 minuten voor de geofencing om van status te veranderen, check of je lang genoeg gewacht hebt voordat je onderstaande lijst leest.

1) Check de camera instellingen pagina en zorg dat de geofencing functie is ingeschakeld. Je ziet een Geo OFF melding in het hoofdmenu als het niet is ingeschakeld.

2) Controleer of de locatie van je Base Station juist is ingesteld. Als je thuis bent, kun je de Google Map App op je telefoon gebruiken om de juiste locatie te bevestigen. Probeer het geofencing gebied te vergroten indien mogelijk, een groter gebied kan sommige GPS fouten uitsluiten en de nauwkeurigheid vergroten.

3) Je moet deze camera ook in de Auto-Arm modus zetten. Om dit te doen, druk op het groene power symbool rechts onderin je scherm en selecteer 'Auto-Arm' modus.

Als je deze checklist hebt doorlopen, maar nog steeds geen antwoord hebt, ga dan naar deze informatie:

http://support.cleverloop.com/solution/articles/6000132985-other-reasons-causes-geofencing-not-working-