Nadat je je e-mailadres hebt geregistreerd in de CleverLoop app, dien je als eerst je account te activeren.
Let op dat je het e-mailadres registreert, waar je het meest gebruikt van maakt.
Er zijn twee manieren om je account te activeren.
1. Klik op de activeer link in de e-mail om de activering af te ronden. Druk daarna op de 'ik heb geactiveerd' knop in de app. Je wordt vervolgens naar de hoofdpagina geleid.

2. Voer de verificatiecode uit de e-mail in, in de CleverLoop app. Vanuit hier kun je jouw account verifiëren.
Als je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd, maar geen e-mail hebt ontvangen, klik dan op 'verstuur opnieuw' en ons systeem stuurt je automatisch een nieuwe activeringsmail.
Als je de activeringsmail niet ontvangt, check dan je spam box.