Het klikkende geluid dat je hoort van de camera is de Infrarood dat aan- en uitgaat wanneer het schakelt tussen standaard, dagmodus en nacht visie modus. Dit is normaal en is niet iets om je zorgen om te maken.

Het kan gebeuren in de vroege ochtend of late middag, wanneer de hoeveelheid licht minimaal is. Het kan ook voorkomen als de camera in een kamer is met een televisie vlakbij, aangezien het wisselende licht van een televisie in een donkere kan het lichtniveau aanzienlijk kan beïnvloeden.

Om het klikkende geluid te reduceren raden we aan om de camera niet dicht bij een televisie te plaatsen, of op een locatie waar het omgevingslicht frequent veranderd.
Je kunt ook de instelling 'Automatische Camera IR' uitzetten op de camera instellingen pagina. Dit betekent dat de camera niet meer automatisch het nacht visie Infrarood licht aanzet.