Om je privacybehoeften te maximaliseren, bieden we opties om al je data plaatselijk op te slaan.

Er zijn twee soorten lokale opslag:

1. Op de 8GB SD kaart, waar de video clips 7 dagen opgeslagen worden.

2. Op een externe harde schijf, die je kunt aansluiten op het Base Station en welke continue beeldmateriaal opslaat.

Als je 'Backup Alert naar Cloud' uitschakeld, dan slaan we geen van je data meer op, op onze cloud server. Als je videoclips worden plaatselijk opgeslagen op je SD kaart. Je hoeft niet bang te zijn voor het uitlekken van je video's.

Echter, GIF beelden van lage resolutie moeten worden geupload op te server van CleverLoop om te kunnen functioneren, je kunt er vanuit gaan dat deze bestanden veilig zijn op de Amazon Cloud server.

Het nadeel van het uitschakelen van de 'Backup Alerts naar Cloud' service is dat je geen toegang hebt tot je video data in het geval van diefstal of beschadiging. Neem dit in overweging voordat je een besluit neemt.