Notitie: Dit geldt alleen voor Indoor camera's

Hieronder volgen twee manier om de Indoor camera te resetten.

Resetten door op de Reset knop te drukken

Terwijl de camera aan staat, druk op de witte reset knop en houdt vast voor 15 seconden, laat daarna los. Alle 3 blauwe LED's horen dan samen aan en weer uit te gaan, dit geeft aan dat je de camera met succes gereset hebt.

Daarna moet je ongeveer een minuut wachten voordat de camera volledig functioneel is.

Let er op dat alle camera inloggegevens en WiFi informatie is verwijderd, en dat je dit opnieuw moet instellen in de app.

Resetten met behulp van Software

Als je camera al gemonteerd is aan de muur, dan kun je resetten met behulp van deze software.

Download de software die bij jouw besturingssysteem hoort. Deze methode werkt voor alle compatible camera's.

Voor Windows, download de software hier

Voor Mac OS, download de software hier

1. Download en installeer de SearchPro software op je computer
2. Zorg dat de zoekterm SmartP2P is en klik op de 'Zoek' knop ernaast
3. Je hoort nu alle camera's uit je netwerk te zien. Selecteer de camera die je wilt verbinden met WiFi en druk op 'Browse'. De namen van elke camera staat op de sticker aan de achterkant van de camera.
4. Er komt een pop up van een webpagina die je vraagt om de gebruikersnaam en het wachtwoord van je camera. De standaard gebruikersnaam is 'admin' en het wachtwoord '123456'. Als je deze camera instellingen hebt veranderd, dan moet je deze veranderde gegevens invoeren.
5. Klik op 'Setop'→ 'System' in de linker kolom → 'Maintenance'
6. Klik op 'Restore to Default' en wacht ongeveer 2 minuten. De camera is volledig hersteld.
7. Wacht ongeveer een minuut voordat de camera volledig functioneel is. Let er op dat alle camera inloggegevens en WiFi informatie is verwijderd, en dat je dit opnieuw moet instellen in de app.