SearchPro kan gebruikt worden om Camera IP adressen te detecteren, dus dit kan je helpen om aan de achterkant van je camera te komen. Echter, je kunt ook de 'Camera Diagnose' functie gebruiken in de CleverLoop app om het IP adres te verwerven, wat veel gemakkelijker is.

Om SearchPro te gebruiken, zorg er voor dat de ethernetkabel op de juiste manier is aangesloten op zowel je camera als je router. Volg dan de volgende stappen:

1. Download en installeer de SearchPro software op je computer (klik op de blauwe link, onderaan deze pagina)

2. Zorg dat je zoekterm 'SmartP2P' is en klik op de 'Zoek' knop ernaast.

3. Je hoort nu alle camera's binnen je netwerk te zien. Selecteer de camera die je wilt verbinden met WiFi en klik op 'Browse'. De namen van elke camera vind je op de sticker aan de achterkant van de camera.

4. Je komt nu aan de achterkant van deze camera.