CleverLoop's Inactieve Tijden functie geeft je de mogelijkheid om specifieke tijden in te stellen waarop je het CleverLoop detectiesysteem uitschakelt. Gebruik dit wanneer je niet thuis bent, en het niet nodig is om je huis te monitoren.

Je kunt Inactieve Tijden in- en uitschakelen voor elke beveiligingscamera die je hebt, door naar de individuele instellingen te gaan (het kleine tandwieltje, rechts onderin het camera beeld) en vervolgens op 'Auto-Arm instellingen' te klikken. Ga dan naar 'Toevoegen Inactieve Tijden' en stel de tijden in waarop je de detectie van CleverLoop uit wilt schakelen.