Als je de indoor camera richting een raam geplaatst hebt om een buitenomgeving te monitoren, dan kun je tegen het probleem aanlopen waarbij de Infrarood LED reflecteert in het raam, waardoor het camera beeld verblind wordt.

Om dit probleem op te lossen kun je 1 van de 3 opties kiezen:

1. Plaats de camera in een schuinere hoek richting het raam. Als je dit doet zou de reflectie geen invloed moeten hebben op het beeld van de camera.

2. Zet 'Automatische Camera IR' uit (deze functie kun je terugvinden in de CleverLoop camera instellingen pagina). Wanneer je dit uit zet, dan stopt de camera met het automatisch aanzetten van infrarood nacht visie wanneer het donker wordt. Het nadeel is dat de camera licht van buiten nodig heeft om een beeld te kunnen krijgen.
3. Het installeren van een CleverLoop compatible outdoor camera, buiten het raam is de ultieme oplossing als je een buiten omgeving 24/7 wilt monitoren.