CleverLoop slaat alle video's standaard op in SD (Standard Definition). De reden hiervoor is, dat niet alle internetverbindingen sterk genoeg zijn voor HD (High Definition). Om video alerts in HD op te slaan, moet je deze functie inschakelen op elke camera instellingen pagina.

Het inschakelen van HD zorgt voor meer data gebruik dan bij SD en als je de camera ergens plaatst waar het WiFi signaal zwak is, kan er verlies van videoclips ontstaan. We raden je sterk aan om alleen HD in te schakelen als:

1. De lokale netwerk bandbreedte van je router boven 500Mb is –- wat het geval is voor de meerderheid van de moderne routers.

2. De camera geplaatst is in een omgeving met een sterk WiFi signaal, of direct is aangesloten op de router middels een ethernet kabel.