Dit is informatie om de WiFi informatie van de camera in te stellen, of om dit te wijzigen wanneer je wisselt naar een nieuwe router/homeplug/WiFi booster.

Allereerst moet je er zeker van zijn dat je camera online is en op de juiste manier werkt.
Open van elke camera de 'WiFi verbinding Configuratie' pagina, druk op 'Wijzig' om het gewenste WiFi toegangspunt te selecteren en voer het bijbehorende wachtwoord in. Druk op het 'oog' iconntje om te bevestigen dat je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.

Druk op 'Opslaan' en geef het Base Station circa 1-2 minuten om de camera te vinden, die nu de nieuwe WiFi informatie gebruikt.

Als dit niet werkt, klik dan op deze <link> om de WiFi in te stellen via de PC.