Hieronder volgen de stappen om de camera referenties te wijzigen

1. Wees er zeker van dat je de camera op de normale manier hebt toegevoegd via de app, met de standaard referenties, en dat de camera goed werkt.

2. Ga naar de individuele 'Camera Instellingen' → 'Camera Referentie' pagina

3. Voer een nieuwe referentie is en klik op 'Klaar' op het op te slaan.

4. Wacht ongeveer twee minuten en CleverLoop stelt de nieuwe camera referentie in en verbindt automatisch de camera opnieuw.