Alle instellingen en data blijven ongewijzigd wanneer een account verwijderd wordt van een Base Station. Het account heeft simpelweg geen toegang meer tot het Base Station.


Om een account te verwijderen van een Base Station, druk op 'Verwijder Base Station van Account' op de Base Station instellingen pagina wanneer je ingelogd bent.