Er is geen signaallicht om te bepalen of de Outdoor camera werkt. Check of je 'Automatische Camera IR' niet hebt uitgeschakeld in het instellingen menu. Zet de camera aan het voer de volgende testen uit om de zien of de camera juist werkt.

Houdt je vinger voor de Infrarood sensor, onder de camera lens zoals je hier onder kunt zien. Het IR LED hoort van kleur te veranderen naar rood. Dit geeft aan dat het nacht zicht door middel van IR correct werkt.

Als je camera eruit ziet zoals de afbeelding hieronder, nadat je je vinger op de sensor hebt gehouden voor 30 seconden, dan is de camera waarschijnlijk defect. Open een ticket bij de help desk en we regelen een vervangende Outdoor camera.