Ja, zowel de indoor als de outdoor camera's hebben WiFi mogelijkheid, maar ook ethernet poorten als je de voorkeur geeft aan een kabel verbinding.

Hoe goed de camera's werken wanneer ze de WiFi bij je thuis of op het werk gebruiken, hangt af van het WiFi signaal van je router, de afstand van de camera tot je router en ook het materiaal van de muren / grote objecten tussen de camera en de router. Hoe verder je camera van de router af staat en hoe meer objecten er in de weg staan, hoe zwakker het signaal wordt.

Er zijn een paar geweldige WiFi signaalsterkte apps, die je een indicatie geven van hoe sterk je WiFi netwerk is. We raden je aan om WiFi Sweetspots van Assia-Inc te downloaden. Als je deze app gebruikt, dan heb je op de plek waar je een camera wilt plaatsen ten minste een signaalsterkte van 20% van de sterkte nodig die je maximaal krijgt als je direct naast je router staat. Deze app is gemakkelijk in gebruik en kosteloos beschikbaar voor zowel

– Android

– Apple iOS

De camera's wat dichter bij de router plaatsen kan er ook voor zorgen dat het signaal sterk genoeg is. Soms maken slechts enkele meters een groot verschil. Maar ook als dit niet help dan zijn er een paar makkelijke oplossingen. We raden je het volgende aan:

1. Koop een Wifi versterker en plaats deze naast de camera

2. Gebruik PoE om de camera te verbinden