Elke CleverLoop outdoor camera komt met zijn eigen houder voor bevestiging aan muren of oppervlakken, inclusief horizontale en verticale oppervlakken en plafonds.
We adviseren 4 schroeven voor het monteren. Elke camera kan dan gedraaid worden in elke positie die je nodig hebt.

Onthoud dat de outdoor camera's volledig weerbestendig zijn en IP66 gewaardeerd. Dit betekent dat ze volledig beschermd zijn van stof en harde waterstralen vanuit alle richtingen!

Als je wilt weten hoe je stroom en signaal krijgt wanneer je de outdoor camera monteert; klik dan op onderstaande link:

http://support.cleverloop.com/solution/articles/6000100115-mount-outdoor-camera-based-on-power-and-signal-factors