Notitie: Als de camera gereset is zijn alle camera inloggegevens en WiFi info teruggezet naar standaard, je moet dit opnieuw toevoegen in de app.

Hier zijn twee manieren om je Outdoor camera te resetten.

Resetten door op de Reset knop te drukken

Om de Outdoor camera te resetten naar standaard fabrieksinstellingen, doe het volgende:

Terwijl de camera aan staat, druk op de witte reset knop en houdt vast voor 15 seconden, laat daarna los. De reset knop vind je aan het eind van een van de drie kabels die bij de camera horen, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

Als je deze stappen volgt reset je de camera met succes.

Resetten met behulp van Software
Als je camera al gemonteerd is aan de muur, dan kun je resetten met behulp van deze software. Download de software die bij jouw besturingssysteem hoort. Deze methode werkt voor alle compatible camera's.

Voor Windows, download de software hier

Voor Mac OS, download de software hier

1. Download en installeer de SearchPro software op je computer
      2. Zorg dat de zoekterm SmartP2P is en klik op de 'Zoek' knop ernaast
      3. Je hoort nu alle camera's uit je netwerk te zien. Selecteer de camera die je wilt verbinden met WiFi en druk op 'Browse'. De namen           van elke camera staat op de sticker aan de achterkant van de camera.
      4. Er komt een pop up van een webpagina die je vraagt om de gebruikersnaam en het wachtwoord van je camera. De standaard                   gebruikersnaam is 'admin' en het wachtwoord '123456'. Als je deze camera instellingen hebt veranderd, dan moet je deze                         veranderde gegevens invoeren.
      5. Klik op 'Setop'→ 'System' in de linker kolom → 'Maintenance'
      6. Klik op 'Restore to Default' en wacht ongeveer 2 minuten. De camera is volledig  hersteld.