Het type externe harde schijf dat door het Base Station ondersteunt wordt zijn FAT32 en NTFS, maar niet FAT64(exFAT). Het Base Station ondersteunt alleen harde schijven en flash drives van deze types.

Om de continue opslag functie in te schakelen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Om deze functie te kunnen gebruiken dien je eerst een externe harde schijf of flash drive aan te sluiten op je Base Station. Herstart dan het Base Station om het continue opnemen in te schakelen.

2. Selecteer de camera die u wilt instellen voor continue opname, ga naar de pagina met instellingen, en activeer Recording.

3. Stel Inactieve uren in, gedurende deze tijd zal de camera geen beelden opnemen.

4. Als u de continue opname voor meerdere camera's wilt instellen, ga dan naar elke camera-instellingen pagina, en herhaal stap 2 en 3.

5. Wanneer de opnamefunctie werkt, ziet u een REC-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm bij elke camera. Dit betekent dat de camera continu opnamestand werkt (op dezelfde manier als een CCTV systeem).

De meeste harde schijven hebben geen extra stroompunt nodig, maar de harde schijven die meer stroom gebruiken moet je wellicht aansluiten op een aparte stroomtoevoer. Als je een harde schijf aansluit op de USB poort van je Base Station en het werkt niet, sluit het dan aan op extra stroom.

Let op: om ervoor te zorgen dat de continue opnamen op de harde schijf stabiel en zonder gebroken frames zijn, is het sterk aanbevolen dat camera's zijn aangesloten met een Ethernet-kabel, of gevoed via PoE, of enige vorm van PowerLine adapter wordt gebruikt.