Als u de camera's installeert, en

1. Als het is gelukt om een camera toe te voegen met behulp van Ethernet, maar het is offline gegaan na het loskoppelen van de Ethernet-kabel, of

2. Bij het toevoegen van een binnen camera met behulp van de geluidsgolf, is er geen dubbele piep

Raadpleeg deze oplossing om WiFi te installeren:

http://support.cleverloop.com/nl/support/solutions/articles/6000120367-setup-camera-wifi-with-camera-diagnose-function

Als uw router WLAN-encryptie WEP gebruikt, en het is geen AES of AES 2, dan zou er een probleem met de instelling van uw router kunnen zijn. Neem een kijkje op dezeĀ link.