Als je camera continu offline en daarna opnieuw online gaat, betekent dit dat je WiFi signaal zwak is.

Je kunt enerzijds je camera dichter bij je router plaatsen, of anderzijds een WiFi versterker / Homeplug plaatsen.

Als je camera relatief ver van je router geplaatst is, en een WiFi versterker niet genoeg is om voldoende signaal te verkrijgen, kun je overwegen om een Homeplug aan te schaffen. Houdt er rekening mee dat een Homeplug alleen werkt in hetzelfde stroomnetwerk. Hier vind je een homeplug installatie gids.

Let op, als je de Homeplug of WiFi versterker draadloos wilt gebruiken, dan is het slim om deze dezelfde inloggegevens als de WiFi van je router te geven. De camera's pikken zo het signaal makkelijk op.