Een enkel Base Station kan maximaal 4 camera's ondersteunen. Dit heeft te maken met de beperkte capaciteit van de processor van het Base Station dat de videobeelden analyseert die van iedere camera komen.

We hebben meerdere gebruikers die twee sets van het CleverLoop Base Station hebben draaien op dezelfde locatie (bijvoorbeeld thuis of op de zaak), dit betekent dat maximaal 8 camera's ondersteund worden. Deze 2 systemen met bijbehorende camera's kunnen onder hetzelfde account bekeken worden in de app.
Het is ook mogelijk om Base Stations te bekijken die op verschillende locaties staan, in een en dezelfde app. Je kunt bijvoorbeeld een Base Station thuis hebben staan, en een andere op je werk of in een vakantiehuis. Deze kun je allemaal bekijken op je mobiele toestel.