Om de veiligheid van je data te maximaliseren, bieden we je de optie om het wachtwoord van je Base Station te herzien nadat je het hebt geïnstalleerd.

Om het wachtwoord van je Base Station te veranderen, ga naar de Instellingen pagina en klik op 'Reset Base Station WW'.

Type het originele Base Station wachtwoord (op de achterkant van je Base Station) in. Daarna kun je het veranderen naar een nieuw wachtwoord van 6 tekens.

Als je het nieuwe wachtwoord vergeten bent, stel dan je Base Station in op fabrieksmodus, zodat het wachtwoord gereset wordt naar standaardinstellingen.