De standaard resolutie voor Continue opname streams is 'standaard'.

Als je de resolutie wilt veranderen, ga dan naar de camera instellingen pagina en gebruik de 'HD Instellen' knop om dit te veranderen.

Let op dat, de 'HD Instellen' knop bedient niet alleen de resolutie van de continue opnames, maar ook de resolutie van de video clips.

Als je er achter komt dat de video beschadigd is na het instellen van HD, dan betekent dit dat je WiFi signaal niet sterk genoeg is voor HD. Verander het dan terug naar SD.