Als je erachter komt dat je continue video opnames beschadigd zijn, dan is waarschijnlijk je WiFi verbinding niet stabiel genoeg om HD video's op je harde schijf op te nemen.

We zijn hier op moment hard mee aan het werk, maar je kunt het volgende doen om de kwaliteit wat te verbeteren.

1. Het is sterk aan te raden om de camera's te verbinden via ethernet kabel wanneer je continu wilt opnemen. De meeste beschadigde video's ontstaan doordat een WiFi signaal niet sterk genoeg is of doordat het verstoort is door andere elektronische signalen.

2. Plaats de camera dichter bij de router of gebruik en WiFi versterker / Homeplug

3. Schakel 'HD inschakelen' uit

Ga naar de camera instellingen pagina en zet de 'HD inschakelen' functie uit. Op deze manier verlaag je de resolutie en zal je camera beter presteren in de WiFi modus.