Voordat je de camera firmware gaat updaten, moet je eerst je camera firmware checken. Hierdoor weet je welke firmware er op moment op je camera draait en wat je moet doet om het te updaten.

Notitie: Gebruik hierbij geen Windows 'Edge' browser, je kunt diverse andere browsers kiezen voor deze handeling.
Notitie: De firmware check is alleen mogelijk voor outdoor camera's en indoor X serie camera's. M serie camera's hebben geen update nodig – als je ziet dat je firmware V0.1.2.30 is, betekent het dat je camera een M serie is, update dan niet.

Zorg dat je camera aanstaat en dat er een goede WiFi sterkte is. Als het eenvoudig om de camera met je router te verbinden via een ethernetkabel, dat is dit ideaal, maar niet noodzakelijk.

1. Open de CleverLoop app en zoek naar de 'Camera Diagnose' functie, welke je vindt door op het menu icoonetje, linksboven op het thuis scherm te drukken. Het staat onder 'Mijn Account' en de 'Feedback' functie.
2. Hier hoort een lijst te staan met IP adressen van camera's die aangesloten zijn op jouw netwerk. Kies de camera die je wilt bewerken en voer het IP adres in, in je webbrowser. Je vindt het camera ID op het label van je camera, zo weet je welke je moet hebben in het geval van meerdere camera's.
3. Je krijgt een pop up van een webpagina die je vraag naar de gebruikersnaam en het wachtwoord van de camera. De standaard gebruikersnaam is 'admin' en het wachtwoord is '123456'. Als je deze gegevens veranderd hebt, voer dan deze nieuwe gegevens in.
4. Je kunt bij de instellingenpagina van de camera komen via elke 'view' modus. Klik dan op 'Set Up' → 'About' en vervolgens zie je 'System Firmware', wat aangeeft welke camera firmware je op moment hebt.

Als je camera firmware 00.10.01.0034 is, gebruik dan de volgende link

Als je camera firmware 00.10.01.0035 is, gebruik dan de volgende link

Als je camera firmware 00.10.01.0037 is, gebruik dan de volgende link

Als je camera firmware 00.10.01.0037P1/38 is, gebruik dan de volgende link

De nieuwste firmware is 00.10.01.0039cl