Als je camera firmware 00.10.01.0037 is, volg dan onderstaande instructies om te updaten naar de nieuwste firmware.

Notitie: Gebruik geen Windows 'Edge' browser, maar selecteer een andere browser voor deze handeling.

Het is optimaal wanneer je de camera en de router met elkaar kunt verbinden via een ethernet kabel tijdens deze upgrade. We adviseren om geen firmware upgrade te doen via WiFi, maar als je dit wel doet wees er dan zeker van dat je locatie een sterk WiFi signaal heeft.

1. Hieronder zie je een bijlage genaamd 'Camera_Firmware_37_P1.pkg'. Download deze firmware update.

2. Wanneer je deze gedownload hebt, ga dan naar de 'Maintenance' tab in de web interface, en zoek de 'Upgrade' functie.

3. Klik eerst op 'Choose file', en selecteer het bestand dat je hebt gedownload, 'Camera_Firmware_37_P1.pkg' Klik op 'Upgrade'. Let op dat je de juiste selecteert, anders maakt het de camera kapot.

4. Wacht een paar minuten terwijl de update geïnstalleerd wordt op de camera. Je krijgt een pop up scherm dat aangeeft dat de installatie voltooit is en dat de camera weer uit zichzelf online gaat.

5. Check nu of je firmware 00.10.01.0037P1 is. Zo niet, upgrade dan opnieuw. Is het wel gelukt, dan is je camera succesvol geupgraded. Je kunt blijven upgraden tot 0039CL via de volgende link <link>