Als je camera firmware 00.10.01.0034 is, volg dan onderstaande instructies om te updaten naar 00.10.01.0037.

Notitie: Gebruik geen Windows 'Edge' browser, maar selecteer een andere browser voor deze handeling.

Het is optimaal wanneer je de camera en de router met elkaar kunt verbinden via een ethernet kabel tijdens deze upgrade. We adviseren om geen firmware upgrade te doen via WiFi, maar als je dit wel doet wees er dan zeker van dat je locatie een sterk WiFi signaal heeft.

1. Hieronder zie je twee bijlagen. Download deze bijlagen allebei.

2. Wanneer je deze gedownload hebt, ga dan naar de 'Maintenance' tab in de web interface, en zoek de 'Upgrade' functie. Je moet deze twee firmware updates in de juiste volgorde installeren.

3. Klik eerst op 'Choose file', en selecteer '0034_Upgrade_PART_1.pkg' en klik op 'Upgrade'. Let op dat je de juiste selecteert, anders maakt het de camera kapot.

4. Wacht een paar minuten terwijl de update geïnstalleerd wordt op de camera. Je krijgt een pop up scherm dat aangeeft dat de installatie voltooit is en dat de camera weer uit zichzelf online gaat.

5. Om de tweede update te installeren klik op 'Choose file' en selecteer het bestand dat je gedownload hebt, met de naam '0034_Upgrade_PART_2.pkg'. Klik op 'Upgrade'. Let op dat je de juiste selecteert, anders maakt het de camera kapot.

6. Wacht een paar minuten, daarna is de installatie voltooid en zou de camera weer online moeten zijn.

7. Wacht nogmaals voor 5-7 minuten nadat de camera weer online is, omdat de camera een paar minuten nodig heeft voor de eerste configuratie. Vernieuw de webbrowser tot je de nieuwe inlog pagina ziet.

8. Check nu of je firmware 00.10.01.0037 is. Zo niet, upgrade dan opnieuw. Is het wel gelukt, dan moet je nu upgraden naar 00.10.01.0037P1 – check deze link voor de instructies. <link>