Als je een router gebruikt met een WEP WLAN encryptie, dan kan het zijn dat het niet lukt om de camera draadloos te verbinden.

Om dit probleem op te lossen, ga dan naar de backend van je router en vind de pagina genoemd 'WLAN Setting' en zoek naar 'WLAN encryptie'. Hier hoort een optie genaamd '802.11 authenticatie' te staan. Je router hoort ingesteld te staan op 'Open', verander dit naar 'Share' en druk op opslaan.

Probeer daarna om de Wifi van de camera's te installeren, het zou nu moeten werken.

Notitie; de benaming van de diverse knoppen kan afwijken door verschillende router merken.