De CleverLoop app kan meerdere Base Stations ondersteunen in een enkele app, dus het is veelvoorkomend dat gebruikers meerdere Base Stations installeren voor één locatie, via één Wifi netwerk. Goede voorbeelden hiervan zijn grote huizen, kantooromgevingen en opslagplaatsen/werkplaatsen die 8, 12 of zelfs meer camera's nodig hebben.

Als je meerdere Base Stations hebt besteld en je wilt ze installeren op hetzelfde locale netwerk, dan volgen hier een aantal tips die van pas kunnen komen.

Base Station apparaten zijn niet in staat om te detecteren of een camera al toegevoegd is aan een ander Base Station op hetzelfde netwerk. Wat kan gebeuren wanneer je een tweede Base Station gaat installeren, is dat het camera's toevoegd die al verbonden zijn met je eerste Base Station.

Dit probleem is eenvoudig te verhelpen. Als je eenmaal je eerste Base Station met camera's geïnstalleerd hebt, hoef je alleen de camera's die bij dit systeem horen los te koppelen (bijvoorbeeld uit te zetten). Installeer vervolgens je tweede Base Station met camera's volgens de instructies in de app. Nu zal het tweede Base Station alleen de tweede set camera's oppikken, omdat de eerste set camera's uitgeschakeld staat.

Je kunt dit proces herhalen voor elk extra Base Station dat je gaat installeren. Als je alle Base Stations hebt geïnstalleerd, dan kun je alle camera's weer aanzetten. Ze zullen allemaal verbinding maken met de juiste Base Stations.