Kantoren kunnen een andere internetstructuur hebben in vergelijking met huizen.

Wanneer je een CleverLoop systeem installeert in een kantoor, let dan op dat het Base Station direct verbonden is met het publieke internet. Je kunt het aansluiten op schakelaars of routers, maar wees er zeker van dat je de blokkering opheft van de firewall en andere mechanismen die de toegang tot het publieke internet belemmeren.
Een ander aandachtspunt is dat zowel de camera's als het Base Station aangesloten dienen te zijn op hetzelfde lokale netwerk, ongeacht of je een schakelaar of router gebruikt. Als de camera's en het Base Station op verschillende lokale netwerken zijn aangesloten, dan is het niet mogelijk om videobeelden te verplaatsen van de camera's naar het Base Station.

Als je meerdere Base Stations gaat toevoegen, dan kun je verschillende locale netwerken gebruiken. Wees er dan wel zeker van dan elke bundel (Base Station en aangesloten camera's) op hetzelfde netwerk aangesloten zijn.