CleverLoop is ontwikkeld om jou en je familie te beschermen. Een goede manier om dit niveau van bescherming te verhogen, is door extra personen toe te voegen aan wat wij noemen, jouw 'security loop'. Dit zijn mensen die jouw camera's kunnen monitoren, dezelfde meldingen ontvangen als jij en een oogje in het zeil houden bij jou thuis. Je kunt ervoor kiezen om familieleden, vrienden of zelfs buren toe te voegen aan jouw security loop.
Het is gratis om extra personen toe te voegen aan jouw security loop. Alles wat zij hoeven te doen is het downloaden van de app, het aanmaken van een account en jouw Base Station toevoegen aan hun eigen account.
Voor zakelijke gebruikers geldt precies hetzelfde. Je kunt collega's, partners of managers de app laten downloaden, een account laten aanmaken, het Base Station van de werkplek toe laten voegen en ze worden een onderdeel van de security loop. Nogmaals, het kost niet om extra personen toe te voegen.

Als je het wachtwoord van het Base Station niet hebt veranderd, laat het nieuwe account dan de QR code aan de achterkant van het Base Station scannen.

Als je het wachtwoord van het Base Station wel veranderd hebt, voer dan handmatig het Base Station ID en het nieuwe wachtwoord in, in de app van de andere persoon. Hiermee wordt jouw Base Station toegevoegd aan zijn account.

Je kunt bekijken wie er toegang tot jouw Base Station heeft, door te klikken op de 'gebruikers management' knop in de app. Deze vind je rechtsboven op de camera lijst pagina.

Hier vind je een link hoe je meerdere Base Stations installeert: http://support.cleverloop.com/solution/articles/6000111654-using-multiple-base-stations-setup-tips