Als je router vernieuwd wordt kan het nodig zijn om je netwerk gegevens aan te passen, om er zeker van te zijn dat je Base Station kan omschakelen van je oude naar je nieuwe router. Hier vind je de instructies om dit te doen:

Allereerst moet je beslissen of je de nieuwe router via een verbinding wilt aansluiten op de bestaande router, of dat je de oude router wilt vervangen voor de nieuwe.

Vervangen van de oude router
Dit houdt in dat je alle instellingen van je oude router moet kopiëren naar de nieuwe router. Via deze link vind je hier meer informatie over:
 http://www.howtogeek.com/210597/clone-your-current-router-for-a-headache-free-router-upgrade/
Nadat je de instellingen hebt aangepast kun je het Base Station verbinden met de nieuwe router. Het kan een paar minuten duren voordat de camera's opnieuw verbonden zijn met je Base Stations.
De nieuwe router verbinden met je oude router
Als je een apart netwerk wilt hebben voor je CleverLoop systeem, kun je de nieuwe router verbinden met de oude. Let op dat je een verschillende SSID gebruikt voor elke router, anders weten de camera's niet met welke router ze verbinding moeten maken.
Volg de onderstaande instructies:
1. Houd de oude router zoals deze is. Gebruik een ethernet kabel om de nieuwe router aan te sluiten op de oude router.
2. Laat het Base Station en de camera's aangesloten op de oude router en zorg ervoor dat je toegang hebt tot de camera's via de CleverLoop app.
3. Maak een SSID voor je nieuwe router, deze moet verschillend zijn van de oude.
4. Gebruikt de CleverLoop app om de WiFi informatie van je camera's te veranderen naar de nieuwe SSID (van de nieuwe router).
5. Koppel je Base Station los van de oude router en sluit het aan op de nieuwe. Je Base Station en de camera's moeten aangesloten zijn op dezelfde router.
6. Wacht een paar minuten. De camera's horen automatisch aan te gaan.