De weerbestendigheid van elektronische apparatuur is geclassificeerd met 'Ingress Protection' scores, of IP scores. De CleverLoop buitencamera heeft een IP66 score, dit betekent:

IP66 Behuizing

– IP gescoord als 'stofdicht' en beschermd tegen zware zeegang of krachtige waterstralen

De behuizing van de camera is een gepoedercoate legering, wat betekent dat het niet beïnvloed wordt door zeelucht omstandigheden, hoewel we adviseren om de kabeluiteinden in te pakken (ethernet, reset knop en voedingsaansluiting) met waterproof tape, of sluit ze af in een waterproof container als de camera volledig blootgesteld wordt aan de elementen.

Het aanbevolen temperatuurbereik van de buitencamera is van -4F tot 140F, wat -20C tot 60C is.

We hebben gebruikers in Zweden en Canada die deze camera's buiten gemonteerd hebben, dus het is getest in behoorlijk koude milieus!