Als je enkel wilt dat het systeem opneemt wat er dagelijks gebeurt bij jou thuis, maar geen live 'alarm'notificaties wilt ontvangen op je mobiele telefoon, volg dan de volgende stappen. Let op; deze stappen gelden alleen voor Apple iOS apparaten (bijvoorbeeld iPhone), geen Android toestellen.

Ga naar de 'toestelinstellingen' pagina op je iOS toestel. Je vindt deze door op het 'instellingen' icoon te klikken op je telefoon. Ga dan naar 'notificaties' en vind de CleverLoop app.

Op deze pagina kun je de notificaties van CleverLoop aan- of uitzetten (bijvoorbeeld geluiden, app icoon, tonen op vergrendelscherm etc), of je kunt het type notificatie dat CleverLoop zendt veranderen.