Als je enkel wilt dat het systeem opneemt wat er dagelijks gebeurt bij jou thuis, maar geen live 'alarm'notificaties wilt ontvangen op je mobiele telefoon, volg dan de volgende stappen. Let op; deze stappen gelden alleen voor Android apparaten.

Open de CleverLoop App op je toestel en ga naar de Base Station Instellingen pagina.

Op deze pagina vind je twee opties waaruit je kunt kiezen.
Je kunt selecteren of je 'Push notificaties' wilt ontvangen en je kunt het 'Notificatie geluid' aan/uitzetten. Beweeg de schuifknop heen en weer om deze twee opties aan of uit te zetten en je bent klaar!