Als je een 'Base Station Offline' bericht ontvangt terwijl je systeem anders altijd goed werkt, betekent het dat er een bepaalde internetstoring tussen jouw ISP en onze server op AWS is. Meestal lost dit zichzelf op in een paar minuten, maar soms duurt het langer dan dit.

Het is lastig om dit probleem permanent op te lossen, omdat deze verbindingen buiten de macht van CleverLoop liggen. Hoe dan ook, we hebben het Base Station zó ontworpen dat het ook werkt wanneer er geen internetverbinding is.

Als het Base Station en de aangesloten camera's goed werken in je lokale netwerk, dan zal het systeem nog steeds slim detecteren en analyseren wat er gebeurt en deze clips lokaal opnemen. Wanneer het internet weer werkt, zal het Base Station je een melding sturen en de clips alsnog uploaden naar the cloud, zodat je ze in de app kunt bekijken. (indien backup Alerts naar cloud' is ingesteld)