Er zijn drie opties om beeldmateriaal op te slaan wanneer je CleverLoop gebruikt.

SD Kaart

Elk CleverLoop Base Station heeft een SD kaart van 8GB, deze is al ingebracht. Het systeem slaat alle video clips van het Base Station op, op de SD kaart voor 7 dagen. Het is niet aan te raden om de SD kaart te verwijderen, tenzij je er achter komt dat deze niet werkt.

Harde Schrijf

Je kunt een externe harde schijf inpluggen in het Base Station, dit betekent dat CleverLoop gebruikt kan worden om 24/7 beeldmateriaal op te nemen, gelijk aan een CCTV systeem. Houdt er rekening mee dat het benodigde harde schijf type NTFS of FAT32 is.

Cloud Backup
Het CleverLoop systeem biedt de optie om belangrijk videomateriaal gratis op te slaan in the cloud.

Let op dat we niet in staat zijn om de Application Programming Interface (API) te openen als derde partijen toegang willen tot de video. Beeldmateriaal dat opgeslagen is in the cloud, is eenvoudig door gebruikers te bekijken via de CleverLoop app.