Dit probleem komt zelden voor, maar als dit wel het geval is volg dan onderstaand stappenplan:

1. Herstart de camera door de stroomkabel uit en in te pluggen, en bekijk of dit het probleem oplost. Bekijk in dit geval je camera firmware versie of maakt een ticket aan voor onze helpdesk.

2. Herstart je router en kijk of je camera's online gaat. Check je router instellingen en vind de DHCP instellingen pagina, verhoog de DHCP life circle voor een aantal dagen of een week, als je vorige instellingen enkel een paar minuten waren.

3. Als het aanpassen van DHCP niet werkt, ga dan naar je router instellingen pagina en wijs een vast IP adres toe aan de camera, dit werkt in de meeste gevallen.