De gebruikersmanagement knop is een icoontje met een 'menselijk figuur', bovenaan de hoofdpagina aan de rechterkant.

Als je hier op klikt, kun je checken welke gebruikers toegang hebben tot jouw Base Station. Elke gebruiker is weergegeven met zijn gebruikersnaam en e-mailadres, zodat het gemakkelijk is om ze te onderscheiden.

Je kunt gebruikers verwijderen waarvan je niet wilt dat ze nog toegang hebben tot je Base Station.
Je kunt ook de Geofencing status van elke gebruiker checken. 'In' betekent dat de gebruiker binnen de Geofencing ring is, en 'Uit' betekent dat de gebruiker buiten de Geofencing is. Je kunt de 'in' of 'uit' status veranderen door op het icoontje te klikken, wanneer je ziet dat de gebruiker niet op de juiste Geofencing status staat.