De camera statusbalk vind je op elk camerascherm, linksboven. Het laat zien welke status de camera op het moment heeft.

1. Algoritme modus icoon

Het huis icoon betekent dat de camera op de binnen modus staat, en het icoon van een wolk met zonnetje betekent dat de buiten  modus aanstaat. Als je de modus van een camera wilt veranderen, ga dan naar de camera instellingen pagina en klik op 'Fine Tune Smart Detectie' om de juiste modus voor de camera te kiezen.

2. Camera werkmodus icoon

Het schild icoontje geeft aan op welke modus de camera staat.

Volledig Groen: betekent dat de camera in de 'Stay Armed' modus, de camera werkt altijd, ondanks de Geofencing en schema instellingen.

Half Groen: betekent dat de camera in de 'Auto schakel' modus staat, de camera werkt wanneer je de werkmodus hebt ingesteld in Auto Arm.

Half Grijs: betekent dat de camera in de 'Geo-uitschakel' of 'Schema-Uitschakeling' modus staat, de camera werkt wanneer Geofencing of Schema's geactiveerd zijn.

Volledig Grijs: betekent dat de camera in de 'Stay Disarmed' status staat, de camera werkt niet totdat je een andere modus hebt ingesteld.

Andere iconen zoals:

Geel blok: betekent 'toegang geweigerd'. Misschien heb je verkeerde camera inloggegevens veranderd, of is het nodig om de camera filmware te checken om te zien of het up to date is. Of het betekent dat je de camera zelf hebt uitgeschakeld. Je moet de camera inschakelen via de camera instellingen pagina om het werkend te krijgen.
Rood blok: betekent dat de camera of het Base Station offline is. Ga op zoek naar een oplossig of neemt contact met ons op voor hulp.