CleverLoop is ontworpen voor huiseigenaren / huurders en eigenaren van bedrijven om het systeem zelf zeer eenvoudig te installeren. Je hebt een smartphone nodig om de CleverLoop app te downloaden en het eerste wat de app zal doen, is je eenvoudige door de set-up stappen heen te loodsen.

Goede in-app video-clips voor elke stap maken de installatie zeer gemakkelijk, de hele weg van het opzetten van een gebruikersaccount tot fine tuning van uw camera's wanneer deze werkend zijn.

De andere dingen die noodzakelijk zijn om u CleverLoop systeem eenvoudig zelf te installeren:

- Uw WiFi-gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord).

- Een extra stopcontact naast uw router waarop u het basisstation kunt aansluiten.

- Stopcontact in de buurt van waar u de camera’s wilt plaatsen. (Lees meer hierover hier)

- Een sterk WiFi-signaal waar u de camera's wilt plaatsen (lees meer hierover hier)

- Een schroevendraaier en misschien een kleine boor als u van plan bent om camera’s aan de muur of het plafond te monteren. Binnencamera’s kunnen op een horizontaal oppervlak neergezet worden.

Als je merkt dat je een beetje hulp nodig hebt, hebben we een scala aan oplossingen op onze website die zal helpen en ons team is ook in staat om snel en vriendelijke online ondersteuning te bieden. Vrienden met een beetje computerkennis, IT hulpdiensten en elektriciens zijn ook opties als je wat extra hulp nodig hebt.