Er zijn drie opties voor het opslaan van videobeeld binnen het CleverLoop systeem.
SD Kaart
Elk CleverLoop Base Station wordt geleverd met een SD kaart van 8 GB, die al ingebracht is. Het systeem slaat alle video clips op die vastgelegd door het Base Station, ze worden opgeslagen voor 7 dagen op de SD kaart.

Harde Schijf

Je kunt een externe harde schijf aansluiten op je Base Station, zodat je CleverLoop gebruikt kan worden om 24/7 op te nemen, vergelijkbaar met een CCTV systeem. Let op dat je vereiste harde schijf NTFS of FAT32 is.

Cloud Backup

Het CleverLoop systeem biedt je de mogelijkheid om belangrijk beeldmateriaal gratis op te slaan in the cloud. Deze backup is voor 7 dagen. Dit betekent dat als er iets gebeurd in het zicht van je camera's en het is opgemerkt door het systeem, het opgeslagen wordt in the cloud voor 7 dagen. Daarna wordt het automatisch overschreven als het 8 dagen oud is. Dit bespaart je de moeite om door al het beeldmateriaal te moeten gaan en bestanden te verwijderen.
Wanneer je beeldmateriaal eenmaal in the cloud staat, is het buiten gevaar. Zelfs als je CleverLoop Base Station en je router gestolen worden, heb je nog steeds 7 dagen toegang tot je beeldmateriaal. Als er beeldmateriaal is dat je wilt bewaren, kun je dit simpel downloaden, opslaan en delen via de CleverLoop app. Dit is ook kosteloos.