De app is gratis te downloaden en gratis in gebruik. Als je een andere personen toegang wilt geven tot je CleverLoop systeem, is het enige dat zij hoeven te doen het downloaden van de app op hun toestel, een account aanmaken met hun e-mailadres en vervolgens moet jij ze voorzien van je CleverLoop ID en wachtwoord.
Je kunt toegang verlenen aan net zoveel mensen als nodig is. Dus voor thuisgebruik kun je familieleden of huisgenoten toegang geven, en in een werksituatie kun je andere managers of collega's toegang verlenen. Alle gebruikers hebben dezelfde toegangsrechten, wat betekent dat ze allemaal al het beeldmateriaal kunnen bekijken, instellingen kunnen veranderen en ook onderdeel zijn van de geofencing auto-arming.

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat maximaal 4 personen een opgeslagen video kunnen bekijken, of live de camera kunnen bekijken op hetzelfde moment. Je kunt nog steeds meer mensen toegang geven tot het systeem, alleen is het dan niet mogelijk om allemaal tegelijk hetzelfde te bekijken.