Als je software op je computer wilt, waarmee je de camera's real time kunt bekijken in je lokale netwerk, is deze informatie wellicht zinvol.

De bijlage bevat camera compatible software voor Windows systemen, je kunt dit downloaden en installeren op je laptop of computer en onderstaande instructie volgen:

1. Open de softwaren en klik op 'Add Device'

2. Selecteer 'Search to Add'. Let op dat al je camera's online zijn en op hetzelfde lokale netwerk zitten als de computer, anders is het niet mogelijk om ze succesvol toe te voegen.

3. Zorg dat het 'Device Type' op 'SmartP2P' staat en klik op 'Search'. Je hoort nu een lijst met camera's te zien. Als je geen camera's ziet, check dan of ze online zijn en hetzelfde lokale netwerk gebruiken als je computer. Je moet ook geen VPN gebruiken.

4. Check de camera die je wilt toevoegen aan je scherm, voer de gebruikersnaam en het wachtwoord handmatig in en klik op 'save'.

5. Rechterklik op de camera en klik op 'Play video', je zou nu beeldmateriaal moeten krijgen. Je kunt ook meerdere camera's toevoegen.