Zodra u een camera aan het Basis Station hebt toegevoegd, zult u in de hoofdpagina van de app zien dat de achtergrond van het camerascherm regelmatig ververst om te laten zien waar de camera op dat moment zicht op heeft. We hebben deze functie zo ontworpen dat u in één oogopslag, kunt weten wat een camera in overzicht heeft.

De standaardinstelling laat de app screenshots van een camera automatisch bij werken, ongeacht in- of uitgeschakeld status van de camera. U kunt de 'Uitschakelen Scherm Verversen’ knop in de pagina camera-instellingen gebruiken, die zal het screenshot verversen stoppen als deze camera is uitgeschakeld of in auto-schakel modus is.

Het belangrijkste doel van deze functie is voor de privacy, omdat de app alleen een bijgewerkte screenshot zal krijgen wanneer het daadwerkelijk de bedoeling is en het systeem werkend is.